Din oras

Cum arăta Vlăduța Lupău înainte să fie celebră. Ce intervenții estetice și-a făcut

Vlăduța Lupău este acum în atenția publicului, însă puțini știu cum arăta artista înainte să fie celebră. Interpreta de muzică populară, în vârstă de 30 de ani, și-a făcut câteva intervenții estetice.

Tânăra artistă a ținut mult timp locul 1 în trending pe YouTube, însă nu mulți știu cum arăta Vlăduța Lupău înainte să fie celebră. Câteva imagini mai vechi au ieșit acum la iveală cu interpreta de muzică populară de la începutul carierei sale. Vlăduța Lupău a muncit foarte mult pentru a deveni cunoscută, iar succesul nu a venit peste noapte pentru ea. În urmă cu 10 ani, artista și-a făcut debutul pe micul ecran, însă era complet diferită de cum este acum. Cu sprâncene foarte subțiri pensate, machiaj strident, buze subțiri și o dantură nu tocmai perfectă, așa arăta vedeta atunci, în urmă cu mai bine de un deceniu. Oamenii evoluează, iar moda în materie de beauty se schimbă de la un an la altul. Ce-i drept, vremurile erau altele atunci și era alt tipar în ceea ce privea tendințele în frumusețe.

Interpreta de muzică populară a apelat la ajutorul intervențiilor estetice pentru a corecta ceea ce nu o mulțumea. Vlăduța Lupău și-a făcut dantura, și-a mărit buzele cu acid hialuronic și a apelat la botox pentru a scăpa de ridurile fine. Tânăra artistă nu se ferește și recunoaște că a călcat pragul cabinetului medicului estetician. „Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. – celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, transmitea Vlăduța Lupău pe Instagram.